HYR MIG lastbilar


Hos HYR MIG lastbilar i Borås kan du hyra lastbil med B-körkort från 900kr! Alla HYR MIG-lastbilar är enkla att köra. För att få hyra lastbil behöver du bara ha ett vanligt B-körkort. Med andra ord – har du ett svenskt körkort för att köra bil så kan du även hyra lastbil! Vi har större lastbilar med bakgavellyft samt en smidig skåpbil för uthyrning.

Du kan själv välja om du vill hyra lastbil i fyra timmar, ett dygn eller med fria mil. Fyra timmar passar dig som till exempel ska flytta inom Borås och inte ska köra så långt, då ingår diesel och 50 km. Ska du köra lite längre eller behöver längre tid på dig är det mer fördelaktigt att hyra lastbil i ett dygn, då ingår 100 km. Självriskeliminering ingår alltid i priset. Se priser nedan, alla priser är inklusive moms. Vi reserverar oss för ev prisändringar, kontakta alltid oss för aktuellt pris. Om du har några frågor eller vill boka, ring oss på 033-101360.

Bokning hos HYR MIG

Ring HYR MIG på 033-101360 för att boka och få svar på dina frågor!

Mått & info om lastbil med bakgavellyft

Lastbilarna är utrustade med bakgavellyft så att du enkelt kan flytta tunga saker som stora möbler utan att behöva lyfta upp dem i lastbilen. I förarhytten finns plats för tre personer.

Lastbilens innermått
längd: 420 cm
bredd: 205 cm
höjd: 200 cm
rymd: ca 18 kubikmeter

Lastbilens höjd är 320 cm.

Mått på skåpbil

Skåpbilens innermått
längd: 300 cm
bredd: 200 cm